Land

Safic-Alcan groeit, groei jij met ons mee?

Safic-Alcan is een ambitieuze onderneming gespecialiseerd in de distributie van specialty chemicals. Deze grondstoffen vinden hun weg naar diverse afzetgebieden zoals de verf- en druktinktindustrie, bouwchemie, industriële kunststoffen, waterbehandeling en life sciences.

Bij Safic-Alcan (met het hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk) werken wereldwijd bijna 600 mensen met een gezamenlijk bewerkingsgebied van zo’n 50 landen wereldwijd.

Voor ons verkoopkantoor Safic-Alcan Necarbo in België (Londerzeel) verwelkomen wij graag 2 nieuwe collega’s voor de functies:

Sales Engineer en Sales Support


Sales Engineer (fulltime)


 
Wat houdt de functie in?
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van een breed assortiment grondstoffen aan industriële verbruikers in België en Luxemburg.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de besproken commerciële doelstellingen en daarbij ook continu op zoek naar opportuniteiten via doelgerichte prospectie. Je volgt de markt- en productontwikkelingen op de voet en je communiceert frequent met mensen van verschillende disciplines.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende commerciële functie binnen een dynamische en professionele werkomgeving. Daarbij hoort een marktconform salaris met extralegale voordelen en de beschikking over een bedrijfswagen.

Wat vraagt deze functie van jou?
Een opleiding op het gebied van hogere scheikunde of een gelijkwaardig, on-the-job verworven toepassingsgerichte kennis van grondstoffen.

Zijn dit jouw kwaliteiten?

Je bent een pro-actieve, resultaatgerichte en betrouwbare gesprekpartner. Je bent een doorzetter met een goed inlevingsvermogen en een goed commercieel inzicht. Vanwege het bewerkingsgebied spreek en schrijf je Nederlands, Frans en Engels.

 

Sales Support (3/5)

Wat houdt de functie in?
Als medewerkers van ons sales supportteam onderhoud je de dagelijkse contact met onze afnemers in België en Luxemburg.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
Je zorgt voor de dagelijkse voorbereiding en opvolging van offertes en de orderinvoer in ons ERP-systeem. Je bewaakt de klantendossiers op het gebied van monsteraanvragen, informatieverstrekking en de administratieve debiteurenbewaking. Voor de dagelijkse werkzaamheden stem je frequent af met je collega’s van Logistics en Procurement in Nederland.

Wat bieden wij jou?
We bieden je een uitdagende supportfunctie binnen een groeiende onderneming en professionele werkomgeving. Een marktconform salaris en extralegale voordelen als maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering horen daarbij.

Wat vraagt deze functie van jou?
Minimaal een opleiding tot officemanagement (bachelor) of aantoonbaar vergelijkbaar door relevante werkervaring. Je hebt een goede kennis, zowel mondeling als schriftelijk, van het Nederland, Engels en Frans. Kennis van ERP-systemen werkt zeker in je voordeel.

Zijn dit jouw kwaliteiten?

Communicatief vaardig, accuraat en je hebt een goed commercieel gevoel. Uiteraard ben je klantvriendelijk en vind je het plezierig om in teamverband te werken.

 

Geïnteresseerd in één van beide functies?
Dan ontvangen wij graag jouw gemotiveerde sollicitatie met CV.
Stuur deze per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken uit naar je reactie!

 

 Wachtwoord vergeten of registreren?