Land

SAFIC-ALCAN, een wereldwijde specialty chemicals distributeur

Safic-Alcan vertegenwoordigt meer dan 100 vooraanstaande producenten. Het hoofdkantoor van Safic-Alcan staat in La Défense, Parijs (Frankrijk) en de 25 vestigingen bevinden zich op strategische plaatsen in Europa, het Midden Oosten, Azië en de Verenigde Staten.

Safic-Alcan speelt nog altijd een leidende rol in de rubberindustrie, maar in de afgelopen jaren zijn de activiteiten ook sterk uitgebreid naar andere markten zoals de verfindustrie, kleefstoffen, smeermiddelen, waterbehandeling, cosmetica, de nutraceutische en farmaceutische industrie.

In navolging van de LBO in januari 2015 hebben het management en de medewerkers van Safic-Alcan de controle over het bedrijf in handen. Vandaag de dag wordt Safic-Alcan beschouwd als de enige onafhankelijke Europese distributeur van chemische grondstoffen die met uitsluitend Franse investeerders een internationale marktdekking heeft.

Safic-Alcan onderzoekt daarnaast altijd de mogelijkheden om in vooral Oost-Europa en in regio's met een groeiende vraag naar specialty chemicals het marktaandeel te vergroten.

FLASH INFO


Wachtwoord vergeten of registreren?